November 24, 2021 admin

Ieder van ons heeft zijn eigen «een type». Wat beeld van een ideale partner of partner die ons absoluut gelukkig kan maken. Of «een type» — Dit is slechts een reeks stereotypen, slee naar onze geliefde samenleving? Wetenschappers besloten om erachter te komen.

Onderzoeksresultaten genaamd «Nalatig kleine hoeveelheid bewijs dat Mensen geven de voorkeur aan partners die absoluut overeenkomen met hun ideaal» werden gepubliceerd in de wetenschappelijke publicatie «Journal of Experimental Social https://tlabyrint.be/tarieven/ Psychology» Journal of Experimental Social Psychology).

De studie heeft ababa, en mensen bevoegd en gezaghebbend niet gedaan. Specifiek, Gin Sparks van Cologne University, Christine Delhi van de Medische Faculteit Indiana University, Brian M. Wilkley van de Universiteit van Texas in Austin en drie meer wetenschappers, namen en plaatsen waarvan we, we zullen niet mested zijn.

De studie was niet theoretisch, maar het meest praktische. Om deelnemers aan het experiment te starten — Onder hen waren mannen, vrouwen — Gevraagd met behulp van tests om een ​​portretbeschrijving van hun te maken «Type».

bijvoorbeeld, «goed gevoel voor humor», «Houdt van kinderen», «ambitieus» en andere persoonlijkheidskenmerken. De onderzoekers begonnen een praktisch deel, dat was verdeeld in twee grote experimenten.

cialis bestellen

Tijdens het eerste experiment gingen deelnemers blindelings op een reeks vergaderingen. Tijdens de tweede deelnemers noemden ze vijf van hun vrienden en genummerd ze volgens de mate van aantrekkelijkheid.

Bovendien werden ze gevraagd om de aantrekkelijkheid van kandidaten op de lijst van ideale kwaliteiten van andere deelnemers in het experiment te genummerd.

Dat is wat het bleek

Het lijkt erop dat als Misha de voorkeur geeft aan goede meisjes, en Sasha op zoek is naar een meisje met ambities, Misha zal verliefd worden op een goed meisje en Sasha — in een meisje met ambities. Het maakt niet uit hoe! Misha kan gemakkelijk verliefd worden op een meisje met ambities, zelfs als ze niet genoeg goed is, en Sasha om ambities te vergeten en de voorkeur aan een goed meisje.

Vergelijkbare resultaten veroorzaakten dat wetenschappers dat denken ons «Idealen» — Geef net overgegaan door de stereotypen van de maatschappij. U kunt bijvoorbeeld declareren en zelfs denken dat u nooit van een meisje houdt dat onverschillig voor kinderen is. En word dan verliefd op degene die kinderen in de geest niet tolereert. Dit suggereert dat installatie «Meisje zou van kinderen moeten houden» Het werd naar je neergelaten en niet gevormd door je eigen smaken.

Dus, wanneer je de volgende keer ruzie maakt met de jongens die «Vrouw met borsten minder dan de derde grootte — Geen vrouw», — Denken. Ten eerste zijn echte mannen ouder dan vijftien in het algemeen, zo’n vriend wordt niet met elkaar besproken. Ten tweede is dit misschien een ideaal opgelegd aan jou, maar in feite liever vrouwen zoals Kate Moss.

CONTACT US

Please feel free to email me directly, call my cell, or send a message using the form below!